وقتی در جستجوی خودت باشی ، خداوند را در کنارت احساس می کنی |
- نویسنده:ziba
- تاریخ:برچسب:پروتئین سویا ,طرح توجیهی تولید پروتئین سویا,پروتئین, سویا, پروتئین حیوانی,دانه سویا,فرآیند روغنگیری كنجاله سویا,كنجاله سویا,دانه خام سویا,آنتی تریپسین,اوره آز,هموگلوتی نپن,سوئین,ارزش بیولوژیكی پروتئین,كد آیسیک,استاندارد های پروتئین سویا ,ویژگیهای شیمیایی كنجاله سویا,آرد و گریتس سویا,پروتئین ایزوله سویا ,پروتئین كنسا نتره سویا,تولید ایزوله سویا,,
- عنوان موضوع: <-CategoryName->
طرح توجیهی تولید پروتئین سویا
طرح توجیهی تولید پروتئین سویا
چکیده: پروتئین سویا یك محصول خوراكی است که پروتئن آ ن خاصیت جایگزینی پروتئین حیوانی را دارد . پروتئین سویا در صنایع مختلف از جمله بیسكویت سازی ، شیرینی سازی و مصارف گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد و روز به روز بر اهمیت ومیزان مصرف آن افزوده می شود . دانه سویا بدلیل داشتن مقادیر قابل توجهی پروتئین و لیپید در ردیف یكی از بهترین محصولات غذایی با منشأ گیاهی محسوب میگردد . مازاد دانه سویا پس از فرآیند روغنگیری كنجاله سویا نامیده میشود . از آنجائیكه دانه خام سویا دارای عوامل زیان بخشی نظیر اوره آز , آنتی تریپسین , هموگلوتی نپن , سوئین و غیره میباشد كه در درجات حرارت معین مخصوصأ حرارت مرطوب از بین میروند و از طرف دیگر حرارت بیش از اندازه خود سبب كاهش ارزش بیولوژیكی پروتئین میگردد . لذا تنظیم درجه حرارت , میزان رطوبت و زمان پخت در كنجاله سویا حائز اهمیت است. مناسبترین شرایط تهیه كنجاله حرارت 99 تا 104 درجه سانتیگراد و رطوبت 18 تا 22 درصد با زمان پخت 20 تا 30 دقیقه است .
فهرست:
- معرفی محصول
- كد آیسیک
- شماره تعرفه گمرکی
- شرایط واردات و صادرات
- بررسی و ارائه استاندارد ( ملی )
- استاندارد های پروتئین سویا
- بسته بندی
- نشانه گذاری
- ویژگیهای شیمیایی كنجاله سویا
- آرد و گریتس سویا
- پروتئین ایزوله سویا
- پروتئین كنسا نتره سویا
- كاربردهای تغذیه ای و خوراكی
- كاربردهای غیر تغذیه ای ( صنعتی)
- فیبرها
- حلال ها
- سوخت
- جوهرها
- پلاستیك ها و پلیمرها
- بررسی کالای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
- اهمیت استراتژیكی کالا در دنیای امروز
- کشورهای عمده تولید کننده ومصرف کننده
- میزان واردات سویا در جهان
- بررسی واحد های فعال از آغاز برنامه سوم تاکنون
- واحد های فعال
- بررسی وضعیت طرح های جدید وتوسعه ای ودردردست اجرا همراه با درصد پیشرفت:
- بررسی روند صادرات و واردات از ابتدای برنامه سوم تا کنون
- میزان صادرات
- میزان واردات
- بررسی نیاز به محصول
- تولید ایزوله سویا
- روش تولید
- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
- معایب استفاده از تکنولوژی داخلی
- میزان مواد اولیه مورد نیاز سالانه
- پیشنهاد منطقه مناسب برای طرح
- عوامل مؤثر در مكانیابی
- انتخاب محل با استفاده از روش AHP:
- مقایسه درجه اهمیت
- تعیین الویتهای مكانی
- وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
- بررسی تعیین میزان آب و برق وسوخت و سایر موارد
- سایر هزینه های مربوط به سرمایه گذازی ثابت
- اثاثیه و لوازم ادازی
- مشخصات کامل زمین طرح
- ماشین آلات وتجهیزات
- محوطه سازی:
- تاسیسات
- ساختمان سازی
- حمایت های بازرگانی
- ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی
- وضعیت صنعت در صورت پیوستن ایران به W.T.O
- پیوست طرح
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 65
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
نظرات شما عزیزان: